De Aannemer Voor Al Uw Betonwerken.

Tot uw dienst.
Welke Betonwerken Verzorgen Wij?Hoe Gaan Wij Te Werk?

Duurzaam

Beton is een zeer duurzaam product dat bovendien gemakkelijk te onderhouden is.

PRco Voor Al Uw Projecten

Naast gepolierde betonvloeren, voert PRco ook uw ter plaatse gestorte betonwerken uit.

Kostenbesparend

Beton is een goedkope bouwmethode met veel afwerkingsmogelijkheden.

Professionele Plaatsing

Wij voeren alle werken zelf uit. Zo kunnen wij u een perfecte afwerking garanderen.

Een Waaier Aan Mogelijkheden

Bouwen met beton is eindeloos, mede dankzij de vormvrijheid en kleurvariaties.
b

Op Maat Gemaakt

Wij houden steeds rekening met uw wensen en budget.
Betonwerken Oost-Vlaanderen
Betonwerken Oost-Vlaanderen
Betonwerken Oost-Vlaanderen

Welke Betonwerken Verzorgen Wij?

Door onze jarenlange ervaring en toewijding, kunnen wij een grote verscheidenheid aan betonwerken verzorgen.

Ter Plaatse Gestort Beton

U kan bij ons terecht voor de plaatsing van bekisting en wapening, alsook voor het storten van beton voor vloerplaten, wanden, zwembaden, enzoverder. Voor al uw betonwerken kan u ons steeds vrijblijvend contacteren. Wij helpen u graag verder om ideeën werkelijkheid te maken.

Gepolierde Betonvloeren

Tegenwoordig zien we steeds vaker polybetonvloeren opduiken in en rond privéwoningen. Polybeton is dus al lang niet enkel meer een louter industriële toepassing.

Een gepolierde betonvloer biedt veel voordelen. Zo is hij niet alleen duurzaam, gemakkelijk in onderhoud en stofvrij, maar is het eveneens een relatief goedkope vloerbedekking met een waaier aan mogelijkheden:

  • Door toevoeging van kleurstoffen kan men afwijken van de grijze cementkleur en kiezen voor zo goed als om het even welke kleur.
  • Voor de afwerking van het oppervlak is er keuze van geborsteld of antislip tot glad.

Naar uitvoering is er de keuze tussen naadloos of tegelmotief met afmetingen naar keuze (bv. vlakken van 100cm x 100cm).

Onderhoud Gepolierde Vloeren

Voor het onderhoud van een gepolierde betonvloer volstaat het om deze af en toe eens te reinigen met een natuurlijke, voedende zeep. Gebruik geen chemische reinigingsproducten of bleekwater. Deze schoonmaakmiddelen tasten namelijk het vloeroppervlak aan. Indien de vloer na verloop van tijd toch zijn glans zou gaan verliezen, kan hij steeds opnieuw geboend worden. Daarna is de vloer terug voor lange tijd beschermd.

Hoe Gaan Wij Te Werk?

Net zoals bij onze andere werken, garanderen wij ook bij onze betonwerken een professionele afwerking, doordat wij het volledige installatieproces, van voorbereiding, tot afwerking, in eigen handen nemen.

Voor onze betonwerken beginnen wij met het uitvoeren van het nodige grondwerk. Vervolgens plaatsen wij de randbekisting, waarna ook de bouwfolie op de ondergrond kan geplaatst worden.

Hierna brengen wij zettingsvoegen aan tegen bestaande gebouwen. Uiteraard beschermen wij muren, ramen en deuren steeds tegen betonspatten. Daarna gaan we over tot het plaatsen van de wapeningsnetten en het storten van het beton, al dan niet met een betonpomp.

Wanneer deze werken zijn uitgevoerd, gaan wij het beton polieren volgens de gewenste afwerking. Tenslotte zagen we de nodige krimpvoegen of zagen wij in tegelmotief. Na 28 dagen, als het beton volledig is uitgehard, kunnen de zaagsneden indien gewenst nog afgedicht worden.

Steeds Tot Uw Beschikking.

Wenst u meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?
Contacteer Ons.