De Aannemer Voor Al Uw Houtprojecten.

Wij denken met u mee.
Waarom Bouwen Met Hout?Waarom Kiezen Voor PRco?

Duurzaam

Bij een goed bosbeheer, is hout een zeer duurzaam natuurproduct.

Isolerend

Hout heeft zowel thermisch als akoestisch isolerende eigenschappen.

Kostenbesparend

Hout biedt meerdere kostenbesparende voordelen.

Zeer Ruime Keuze

U heeft de keuze tussen verschillende houtsoorten, afwerkingen,…

Snel Bouwproces

Werken met hout versnelt het bouwproces aanzienbaar.

b

Op Maat Gemaakt

Wij houden steeds rekening met uw wensen en budget.
Houten Bijgebouwen Oost-Vlaanderen
Houten Bijgebouwen Oost-Vlaanderen
Houten Bijgebouwen Oost-Vlaanderen

Waarom Bouwen Met Hout?

Hout is een duurzaam natuurproduct dat door een goed en actief bosbeheer steeds voorradig blijft. Meer dan 90% van het gezaagde hout en het rondhout dat in Europa verwerkt wordt, komt ook uit Europese bossen.

De 2 meest toegepaste bouwtechnieken bij houtconstructies zijn houtskelet- en houtmassiefbouw.

Kostenbeparend

Kiezen voor hout biedt verschillende kostenbesparende voordelen. De constructie is veel lichter dan traditionele stenen bouwwerken. Daardoor kunnen we bouwen op grond met weinig draagkracht of kan de fundering minder zwaar uitgevoerd worden. Het is bovendien een snel bouwproces. Veel van de houten elementen kunnen vooraf gemaakt worden in het atelier. Op de bouwwerf worden ze dan gemonteerd en verankerd op de vloerplaat.

Isolerend

Hout heeft van nature ook thermisch en akoestisch isolerende eigenschappen. Dit zorgt voor een binnenklimaat dat steeds warmer aanvoelt en gelijkmatiger en trager gaat afkoelen of opwarmen dan bij de meest gebruikte traditionele bouwmaterialen. Zo blijft de luchtvochtigheid stabieler en verkleint de kans op allergieën en problemen aan de luchtwegen.

Waarom Kiezen Voor PRco?

Houten Bijgebouwen

Bij ons kan u terecht voor moderne of eikenhouten bijgebouwen en houten overkappingen, al dan niet gecombineerd met een zonnewering. PRco zet al uw ideeën om in werkelijkheid.

Bij moderne bijgebouwen wordt vooral Douglas of vuren gebruikt als draagstructuur. Voor een strak design heeft u de keuze uit verschillende duurzame houtsoorten als gevelbekleding. Bij eikenhouten bijgebouwen bestaat de draagstructuur uit massieve eik, gecombineerd met eiken gevelbekleding. Hiervoor heeft u de keuze uit verschillende profielen.

Houten Chalets

Wij bouwen voor u ook volledig op maat gemaakte houten chalets die vanzelfsprekend voldoen aan de huidige wetgeving en geldende EPB-voorschriften. PRco neemt hierbij het volledige bouwproces, van de grondwerken tot de metselwerken, van de plaatsing tot de eventuele aankleding van het interieur in handen. U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken.

Andere

Uiteraard plaatsen wij ook uw houten tuinhuis of carport.

In een verkennend gesprek vragen we naar uw wensen en budget, en bekijken we de bereikbaarheid van de bouwplaats. Daarna werken wij een voorstel uit, samen met een correcte en gedetailleerde offerte.

Om een perfecte afwerking te garanderen worden alle constructies door onszelf geplaatst.

Steeds Tot Uw Beschikking.

Wenst u meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?
Contacteer Ons.